Welkom bij Sluijk Stoffering

Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming gespecialiseerd op het gebied van vloer- en trapbekleding en raamdecoratie en werken voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Ons vakmanschap heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld met als resultaat dat wij sinds augustus 2010 als zelfstandige onderneming actief zijn. En sindsdien hebben wij tal van projecten mogen realiseren, waarbij wij ook nog steeds veel gevraagd worden door onze collega's in de markt. In de uitvoering van onze werkzaamheden gaan wij namelijk altijd voor het hoogst haalbare en dat wordt gewaardeerd.

 

Naast de praktische levering van materialen en uitvoering van stofferingswerkzaamheden, adviseren wij ook op het gebied van materiaalgebruik, kleur, kwaliteit en sfeer om zo tot een juiste prijs/kwaliteit verhouding te komen passend bij de wensen van onze opdrachtgevers. Een huiskamer heeft andere uitgangspunten dan bijvoorbeeld een kinderkamer of kantoor. Wij zoeken en adviseren de juiste materialen. Primair zijn wij actief in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Hilversum, maar vanzelfsprekend ligt ons werk inmiddels door heel Nederland. 

 

Meer weten? Inspiratie opdoen? Een project waar u een offerte voor wenst te ontvangen? Stuur ons een mail via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.